Retningslinjer for kurser

Her kan du læse hvilke retningslinjer der gælder for at oprette kurser til DA´s medlemmer.

Samarbejdende skoler kan lægge op til 5 kurser gratis op på medlemmernes side. Ikke samarbejdende skoler og kursussteder kan ligge de kurser der kan godkendes op, men hvert kursus koster 500,- kr at få lagt op på medlemssiden.

DA godkender som udgangspunkt efteruddannelser og kurser – til opsætning på DAs hjemmeside – såfremt kurset:

  1. omhandler efteruddannelse indenfor TCM regi, og ikke allerede er kendt basisviden fra TCM grunduddannelsen.
  2. henvender sig til primært til  TCM akupunktører
  3. underviseren er TCM akupunktør
  4. Skal omhandle relevant efteruddannelse i TCM ift diagnose og/eller behandling af TCM relaterede (anerkendte) redskaber
  5. lever op til rigtig udregning af RAB point. De gives 1 RAB point pr afholdt lektion. En lektion er på 45 min pr. time. Pauser, frokost mv. som ikke er undervisning kan ikke tælle som RAB point.

Kurser skal altid forbi DAs bestyrelse til godkendelse, inden det afholdes, og DA forbeholder sig ret til at afvise et kursus, for at tilgodese kvalitet og relevans for DA’s medlemmerne. Hvis kurset ikke er godkendt af bestyrelsen som TCM relevant inden afholdelse, kan Du ikke være sikker på det kan tælle som efteruddannelse ifht. RAB.

Ønsker du et kursus ud til medlemmerne i Danske Akupunktører, skal du sende kurset til næstformanden, naestformand@danskeakupunktoerer.dk, hvorefter han ligger kurset op på hjemmesiden.

For at bibeholde sin RAB registrering, skal man deltage i efteruddannelse svarende til min. 36 timers/lektioner inden for de sidste 3 års periode og dog mindst 12 timer om året.
Efteruddannelse defineres ved at man opnår nye færdigheder samt fornyer, opdaterer og udvider sin faglige viden inden for TCM.

Hvis du tager efteruddannelse i udlandet tæller det samtlige timer og du kan bruge dem hen over alle tre år, såfremt kurset er godkendt.

Danske akupunktører har godkendt en række skoler; på både Sjælland og Jylland, men derudover kan du sagtens tage efteruddannelseskurser andre steder; blot det det har faglig relevans.

 

De godkendte skoler er:

Sjælland:

Gungevej 2
2650 Hvidovre

Fensmarks Alle 6
3520 Farum

Jylland/Fyn:

Prangevej 111
7000 Fredericia

Ørnevænget 39
8330 Beder

Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg

Majsmarken 1
9500 Hobro

Har du nogle spørgsmål?

Står du og har nogle spørgsmål til os? så er du mere en velkomme til at kontakte os via denne kontakt formular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.