Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de informationer, der vises på siden både som bruger (patienter) og som medlemmer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger
Generelt

Når du tilmelder dig som medlem afgives dine personoplysninger til danske akupunktør, og du giver samtidig eksplicit samtykke til at danske akupunktør gemmer dine personlige oplysninger som behandles i henhold til gældende persondatapolitik. Det vil sige vi glemmer de oplysninger som du selv oplyser i forbindelse med optagelse i foreningen, samtidig med gemmer vi også IP-adresse, geografiske placering og generelt browserinformation. Dette sker uanset om du benytter en computer, bærbare, tablet eller mobiltelefon. Det er nødvendigt at disse oplysninger gemmes for at man har de korrekte oplysninger omkring det enkelte medlem når man er medlem af Danske Akupunktører.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som medlem, og alle er oplysninger som du selv har afgivet i forbindelse med optagelse i foreningen. Som bruger af hjemmesiden hvor man ikke logger ind på medlemsintra, kan man sagtens bruge siden uden at man skal afgive personfølsomme oplysninger. Det kan dog være at hvis du f.eks. tilmelde dig nyhedsbrev eller lignende er disse oplysninger efterfølgende bliver gemt, således at vi kan levere den service du selv har efterspurgt. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne optimere og levere den service der er behov for.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data på f.eks. en server.  Disse behandler udelukkende dine oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi anvender kun disse oplysninger til opretholdelse af medlemskab.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Danske Akupunktører
Røjle Byggade 33C
5500 Middelfart
E-mail: [email protected]

CVR.:  34751498