Godkendte skoler

Nedenfor kan du læse om de godkendte skoler og deres uddannelser, som er anerkendt af Danske Akupunktører.

Danske Akupunktører accepterer uddannelser fra både Danmark og udlandet.

For at blive medlem i Danske Akupunktører skal du opfylde uddannelsesniveauet som er bestemt ud fra RAB-kravene som er fastsat af Sundhedstyrelsen. Det vil sige Danske Akupunktører følger  RAB-loven, samt i iøvrigt overholder de betingelser som Danske Akupunktører har til medlemskab.

Du kan sagtens blive optaget i Danske Akupunktører uden at du har taget din uddannelse på en godkendt DA-skole, blot du opfylder de førnævnte RAB krav. Så har du gået på en anden skole i Danmark som leverede op til de krav eller har du måske læst en akupunkturuddannelse i udlandet, kan du også søge medlemskab.

Her kan du se  de ptagelseskrav der for alt blive medlem af Danske Akupunktører. Du skal som minimum  have 250 timers akupunktur, 200 timers anatomi og fysiologi, 100 timers patologi (sygdomslære), 50 timers psykologi, 30 timers anden alternativ behandling, 30 timers ernæring, 30 timers regnskab og markedsføring og 12 timers førstehjælp, som skal være anerkendt af Dansk Førstehjælps Råd.

Hvis du er elev på en en godkendt skole, kan du allerede optages som elev. Medlemsskabet er gratis for elever, og som noget ganske unikt, er du dækket af en forsikring under Danske Akupunktører, så længe du studerer, og den er også gratis.

Godkendte skoler

Følgende skoler uddanner akupunktører der opfylder kravene for  at blive optaget som Registreret Akupunktør i Danske Akupunktører.

Sjælland:

Lasota Terapi Akademi  / København
Gungevej 2, 2650 Hvidovre

Medical Acupuncture Denmark
Fensmarks Alle 6, 3520 Farum

Jylland/Fyn:

Lasota Terapi Akademi / Fredericia
Prangevej 111, 7000 Fredericia

Danmarks Akupunkturuddannelse / Beder
Ørnevænget 39 / 8330 Beder

Viborg Helsepraktik/ Viborg
Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg

Lasota Terapi Akademi / Hobro
Majsmarken 1, 9500 Hobro