Godkendte skoler

 

Nedenfor kan du læse om de godkendte skoler og deres uddannelser, som er anerkendt af Danske Akupunktører.

Danske Akupunktører accepterer uddannelser fra både Danmark og udlandet.

For at blive medlem i Danske Akupunktører skal du opfylde uddannelsesniveauet som er bestemt ud fra RAB-kravene som er fastsat af Sundhedstyrelsen. Det vil sige Danske Akupunktører følger  RAB-loven, samt i iøvrigt overholder de betingelser som Danske Akupunktører har til medlemskab. Som A-medlem har man også sin efteruddannelse i orden, hvilket er et krav i følge foreningens vedtægter. 

Du kan sagtens blive optaget i Danske Akupunktører uden at du har taget din uddannelse på en godkendt DA-skole, blot du opfylder de førnævnte RAB krav. Så har du gået på en anden skole i Danmark som leverede op til de krav eller har du måske læst en akupunkturuddannelse i udlandet, kan du også søge medlemskab.

Hvis du vælger en af de DA godkendte skoler er du sikker på, at uddannelsesniveauet og det faglige indhold er i orden og, at akupunktur-uddannelsen opfylder alle krav for, at kunne blive optaget som A-medlem i foreningen Danske akupunktører.

Her kan du se  de ptagelseskrav der for alt blive medlem af Danske Akupunktører. Du skal som minimum  have 250 timers akupunktur, 200 timers anatomi og fysiologi, 100 timers patologi (sygdomslære), 50 timers psykologi, 30 timers anden alternativ behandling, 30 timers ernæring, 30 timers regnskab og markedsføring og 12 timers førstehjælp, som skal være anerkendt af Dansk Førstehjælps Råd.

Hvis du er elev på en en godkendt skole, kan du allerede optages som elev. Medlemsskabet er gratis for elever, og som noget ganske unikt, er du dækket af en forsikring under Danske Akupunktører, så længe du studerer, og den er også gratis. Du kan melde din ind her.

Godkendte skoler

Følgende skoler uddanner akupunktører der opfylder kravene for  at blive optaget som Registreret Akupunktør i Danske Akupunktører.

Sjælland:

Gungevej 2
2650 Hvidovre

Fensmarks Alle 6
3520 Farum

Jylland/Fyn:

Prangevej 111
7000 Fredericia

Ørnevænget 39
8330 Beder

Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg

Majsmarken 1
9500 Hobro

Øvrige godkendte samarbejdende skoler

Følgende skoler opfylder kravene ved DA for uddannelse i bIfag.
Anatomi & Fysiologi, Patalogi og Psykologi (Online)

Online:

Skovvej 29
2850 Bjerringbro

Online

Prangervej 111
7000 Fredericia

Har du nogle spørgsmål?

Står du og har nogle spørgsmål til os? så er du mere en velkomme til at kontakte os via denne kontakt formular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.