Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Endnu engang har Lasota Terapi Akademi fået stablet et unikt og fantastisk efteruddannelses-kursus på benene i samarbejde med China Academy of Chinese Medical Sciences Institute of Acupuncture and Moxibustion i Beijing. Det er et af verdens førende universiteter inden for akupunktur og moxibution, med mere end 4000 forskellige undervisere, hvor vi har allieret os med de bedste af de bedste.
Det er et kursus på 14 dage inkl. rejse, og tæller selvfølgelig med således du får fuld RAB-point.
Kurset indeholder masser af praktisk og klinisk arbejde, primært på de hospitaler som universitet samarbejder med. Vi har ca. 5 timers praktisk klinisk arbejde/undervisning hver dag på hospitalet, samt undervisning ved forskellige professorer. Men der vil selvfølgelig også være tid til at se Kina, fra den kinesiske mur til forskellige ekskursioner. Under hele forløbet vil gruppen have deres egen guide, som kan hjælpe os med alt det praktiske. Hele kurset foregår på engelsk.

Emnet vil blive; smertebehandling og reumatologiske sygedomme.

Kursusprisen er: 16.000 kr., som enten kan betales ved tilmelding, eller med et tilmeldelsesgebyr på 6.000 kr., og herefter 2.500 om måneden, men dog betalt inden afrejse.
(Du skal selv igennem din egen forsikring have en afbestillings sikring, såfremt du bliver forhindret/syg).

Kursusprisen dækker:

Flyrejse (direkte fly med SAS).
Ophold på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad
Guide
Transfer
Transport fra hotel til universitet / hospital
Undervisning
Gebyrer til universitetet
Gebyrer til hospitalet
Diplom