Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterfølgeren af smertelindringskurset handler om, hvordan man kan gå fra den effektive smertelindringsmetode i kursus nr. 1 til at udføre en helkropsakupunktur med smertelindringen som centrum ud fra meridianbalancering.
På kurset vil du på første dag lære, hvordan du ud fra kinesisk diagnose kan sammensætte forskellige meridianpar, som kan regulere hele klientens ubalance. Vi kommer til at arbejde mere med syndromer end symptomer. Vi kikker således på hele klientens symptombillede.
På dag to handler hele dagen om punktvalg ud fra mindst 8 forskellige systemer.
En fantastisk metode til alt fra fordøjelsesproblemer til kronisk træthed eller menstruationsproblemer og migræne.
Efter dette kursus er du ikke længere i tvivl om meridian- eller punktvalg.
Kurset er opbygget med stor vægt på praktisk arbejde, og derfor er færdighederne fra kurset klar til at blive brugt dagen efter i klinikken!
Det er en forudsætning for at deltage på kurset her, at du har deltaget på kursuset ” Meridianbalancering 1”og at du er uddannet akupunktør. Det kræves, at du kender TCM diagnose, meridiansystem og punkter på arme og ben.
Underviser Lars Kjeldals baggrund for at undervise i dette emne er, hans akupunkturuddannelse i Traditional Chinese Medicine samt videreuddannelse hos forskellige mestre i København, Berlin, Paris, Wien og London.

 

Underviser: Lars Kjeldal

Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Torsdag og fredag den 2. og 3. maj 2019
Tid: 9.00 til kl 16.00 ( 14 lektioner)
Pris: 2.600 inkl. forplejning.