Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Shiatsu er en japansk behandlingsform. Ordet Shiatsu betyder fingertryk,

og behandlingen går ud på at finde og behandle årsager til symptomer og smerter. Princippet bag shiatsu massage er, som ved akupunktur, at man påvirker kroppens energibalance, den såkaldte Qi. Behandlingen foregår ved tryk med hænder,og tommelfingre eller knæ og albuer.

Dette kursus er en forudsætning for at deltage på del 2. Del 1 er gratis for studerende på AkupunkturAkademiets Akupunkturuddannelse.

En Shiatsu behandling bliver oftest udført på en Futon pude på gulvet fuld påklædt. Terapeuten bruger hans/hendes egen krop som et redskab, ved at bruge pressur, rotation, stræk og massage teknikker. Efter behandlingen opleves ofte en bedre kontakt mellem krop og psyke, en øget fysisk og psykisk styrke og mere ro og harmoni.

Del 1:

·      En 2 dages introduktion til Shiatsu, hvor der arbejdes med Hara, forsiden af benene og ansigtet.

Del 2:

  • En 2 dages workshop, hvor der arbejdes med ryggen og bagsiden af benene.
    Teori:5 elementer, Yin/Yang, Kyo / Jitsu, Ki etc.

Kursus er en praktisk introduktion til Shiatsu. Du vil lære de grundlæggende teknikker til hvordan en traditionel japansk Shiatsu behandling foregår.

Første område er ryggen, ballerne og bagsiden af benene, hvilket tager ca. 30 min. Andet område er forsiden af kroppen og maven, som også tager ca. 30 min.

Samtidig med at du lærer grundteknikkerne vil vi arbejde intenst med vores egen krop og bruge den som et redskab for behandlingen, samtidig med at vi lærer at arbejde med kroppen, når den ligger på gulvet.

Korrekt vejrtrækning, arbejdsstilling og fleksibilitet er afgørende

Pris:2.400,-

Tilmelding:https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/812/