Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Basiskursus 1 – Lørdag den 8. samt søndag den 9. september 2018 – i Gram. Kurset tæller 16 RAB-point. Kurset vil blive efterfulgt af kursus 2 (Forventet 17. – 18.11.2018) og 3
Pris for begge dage kr. 3.400,00 incl. frokostbuffet – Gram Slotskro Tilmelding med forudbetaling. (Ved evt. afmelding senest 14 dage før kursusstart, refunderes beløbet.) Tilmelding på [email protected] – Konto 6140 – 2046223. Nærmere kursusinfo følger.

 

Nu starter vi igen en kursusrække op i Danmark, de 2 første hold BBRS Masters er kommet godt på vej….
Basiskursus  1 – Lær teknikkerne og teorierne bag Parallel-akupunkturen – Gør dagligt – det andre drømmer om ! BBRS står for Basis Biologisk Regulerings System. Akupunktursystemet, der selv finder fejlene, som er gemt i organismens hukommelse, og derved frigiver sin viden ved den specielle fremgangsmåde som PAS (Parallel Akupunktur System) er opbygget på. Med BBRS / PAS opnår du maksimal yde- og kommunikationsevne for bl.a. neurotransmitternes frie bevægelsesmønstre og muligheder for at få kroppen til at  finde sig selv igen. Resultaterne er overraskende og nyhedsskabende, og med et minimalt antal nåle. – BBRS / PAS er et fuldendt  behandlingssystem med biokemisk dybde og baggrund. Udtalelser fra tidligere deltagere: ”Alle skulle tage og lære denne teknik, bruger den selv hver dag, og den er fantastisk – med få nåle, sat de rigtige steder, så sker der mirakler”   ”Jeg er dybt taknemmelig over at have lært Parallel Akupunktur Systemet. Jeg bruger det hver eneste dag. Tak Hugo Nielsen”

 

Kort om underviserne: Hugo Nielsen er registreret Akupunktør – RAB, har praktiseret siden 1969, og er indehaver af en af de ældste akupunkturklinikker i Danmark. Hugo Nielsen har stor international erfaring i undervisning af Speciallæger, fysioterapeuter og akupunktører. Første hold var fra Holland i 1997 til lægekongressen i Amsterdam, og der er forsat gang i undervisningen i det øvrige Europa. Hugo Nielsen har skrevet flere bøger, og der er skrevet bøger om ”Hugo’s nåle”. Endvidere har Hugo Nielsen også i en periode været ansat på Bremens Universitetshospital.
Henrik Jørgensen er registreret Akupunktør – RAB, Posturolog, Auriculo Terapeut samt certificeret hypnoterapeut med 18 års erfaring som fuldtidsbehandler, underviser, og foredragsholder. Henrik Jørgensen er uddannet i kinesisk og vestlig akupunktur m.v., af kinesiske, tyske, samt franske læger, neurologer og akupunktører, herunder bl.a. Hugo Nielsen.
BBRS