Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Avanced dry needling er en blanding af den osteopatiske opfindelse Positionel Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken er udviklet af Jan Lasota dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.
Avanced dry needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.
For år tilbage var Jan Lasota bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur i netop udviklingen og brugen af Dry needling.
Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.
Teknikken er enkel og hurtig at lære og du vil kunne gå direkte hjem efter kurset og bruge teknikken på dine patienter.

 

Underviser: Jan Lasota
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Onsdag den 8. maj 2019
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (7½ lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.