DA akupunktør

Som DA akupunktør har du følgende medlemsfordele

 

RAB godkendelse, som giver mulighed for at patienter kan få tilskud igennem forsikringer

Forsikring, inkl. patientansvar

Koda gramex er del af kontingent

Samarbejde med Sygeforsikringen “danmark”

Samarbejde med flere forsikringsselskaber - til vederlagsfri akupunktur

Gratis opfølgningskursus i førstehjælp på forårs-seminar

En forening flere RAB beviser - så du undgår dobbelt-medlemsskaber

Medlems rådgivning pr. mail

Komme på Danske Akupunktørers hjemmeside under ”Find Akupunktør”

Berettiget til at anvende DAs logo.

Styrkelse af dit faglige netværk

Gratis studie medlemskab

DA er en dynamisk forening

Der er sjældent langt fra tanke til handling, og både rådgivning og supervision er let tilgængeligt. Vi har et kontingent som er lavt nok til at der er mulighed for at være del af et professionelt netværk, hvor alle er RAB registrerede. Vores medlemmerne har i stor grad valgfrihed til at benytte eller afslå foreningens tilbud. DA dækker omkostninger for undervisere på vores seminar i forbindelse med vores generalforsamling i april måned, så medlemmer kun betaler for ophold, mad og lokaleudgifter. På forårsseminaret kan medlemmer også gratis vedligeholde sin førstehjælp. Hvis man deltager i forår- og i efterårsseminar, dækker det foreningens krav om efteruddannelse (36 timer over 3 år). En undervisningstime tæller 45 min. RAB point. Alle udenlandske kurser tæller timer samlet over alle 3 år.
DA er en interaktiv forening hvilket vil sige vi har al kommunikation til medlemmerne via e-mail, nyhedsbrev og vores glimmerende medlemsside, hvor medlemmerne hver har adgang til alt fra kurser, forsikringsdokumenter til logoer og medlemsbeviser. Alt hvad man har brug for som DA akupunktør ligger på medlemssiden.

Har du nogle spørgsmål?

Står du og har nogle spørgsmål til os? så er du mere en velkomme til at kontakte os via denne kontakt formular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.