Så er vi her igen – Der er lige kommet nye vejledninger til, hvordan du skal forholde dig med hensyn til de nye anbefalinger!

 De er som følger:

 Ny anbefalinger frem til 14. oktober:

Hvornår skal jeg som personale bruge maske?

I situationer, hvor du skal helt tæt på en patient. Det kan fx være hvis du skal behandle eller undersøge en patient. I udgangspunktet skal du tage maske på, hvis du skal tættere på end 1 meter, men hvis du ved, at personen kan være i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, skal du tage maske på, hvis du skal tættere på end 2 meter.

NB: det er anbefalinger.

Hvornår skal jeg som patient eller pårørende bruge mundbind?

Du skal bruge mundbind, hvis du eksempelvis skal til lægen, til fysioterapeut, eller skal undersøges på sygehuset, og der er behov for, at sundhedspersonen kommer helt tæt på.

 For at vi skal sikre en ordentlighed og en rettidighed, er det nødvendigt, at vi som alternativ behandlere overholder ovenstående! – Så derfor mener vi, at det er en pligt og ikke en anbefaling at overholde ovenstående. Sådan er det jo desværre i disse Corona-tider.

 Håber I passer rigtig godt på jer selv derude,

 

 Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

 

jens Christian Christensen