Desværre er det blevet til endnu en aflysning af vores seminar! Det er bare så trist, at vi ikke har muligheden for at ses og på den måde kunne få noget kollegialt samvær – men sådan er det jo desværre i disse corona-tider, hvor tallet for antal smittede igen er på vej op i det absolut bekymrende!

Med baggrund i ovenstående har bestyrelsen også besluttet sig for at Generalforsamlingen d. 31-10-2020 afholdes som et on-line møde!

Vi kommer fra alle steder i landet, med alle mulige farver på landkortet, selvom vi ikke er Corona-forskrækkede mener vi at det mest ansvarlige vil være at afholde Generalforsamlingen på denne måde; – skulle det ulykkelige ske at repræsentanter for en stor del af den alternative branche fik startet en smittekæde, ja så ville pressen og andet godtfolk virkelig have noget at skrive om.

Vi vil snarest muligt vende tilbage med hensyn til, hvordan vi afholder vores Generalforsamling som on-line møde, og derudover kommer der også snarest en dagsorden ud omkring Generalforsamlingen – Altså vi kan desværre ikke ses fysisk, men vi ses jo alligevel på nettet!

Alle, der har tilmeldt sig seminaret og har betalt for dette, vil snarest muligt få pengene retur – det kommer til at foregå på den måde, at vi fremsender en kreditnota til jer og i den forbindelse beder vi jer om at opgive jeres kontonummer, således at vi kan sende pengene retur til jer! – Husk så også lige at I selv skal afmelde hotelopholdet på Hotel Comwell.

Desværre bliver det sådan, selvom vi i bestyrelsen utroligt gerne havde set, at vi kunne samles igen. Dog er vi sikre på, at vores Generalforsamling vil forløbe på en rigtig god måde (husk ved tilmelding til Generalforsamlingen online vil det give 4 RAB-point) – Med hensyn til 1.hjælp har bestyrelsen besluttet sig for at give dispensation indtil april næste år, 2021.

I håb om forståelse for ovennævnte, ønskes I alle en rigtig dejlig dag,

De bedste hilsner

DA’s bestyrelse

Jens Christian Christensen