Vi er nu alle ved at have overstået vores velfortjente ferie og dagligdagen trænger sig på igen, heldigvis! –  Dog ser jeg med bekymring på, at tallet for antal smittede igen er på vej op, og det er bestemt ikke god læsning, især ikke når man samtidig kan se, høre og læse, at der ude i verdenen er flere og flere lande, der igen er ved at stramme op omkring reglerne for folks adfærd – i en af Australiens provinser må borgerne ikke bevæge sig længere væk en 5 km. fra deres bopæl, hmmm! – Lad os håbe, at vi i Danmark er lidt klogere og tager COVID 19 ligeså alvorlig, som hidtil.

Da foreningens adresse er lig med formandens adresse, ja så er det nu, at I skal ind og rette på adressen til foreningen! Jeg og min ægtefælle flytter nemlig pr. den

15 . august til Læsø, hvor vi har købt hus.  Min og dermed også foreningens adresse er fremover: Banstensvejen 90, 9940 Læsø!

Min klinik i Vejle er overtaget af Mettes klinik, Grejs og mit hus er solgt til et ægtepar fra NewYork, der ønsker at komme hjem til Danmark igen, så ja fremover hedder det så Læsø for mit vedkommende! Vil selvfølgelig stadig fungere som akupunktør, men ser frem til lidt mindre arbejde, da der kun er ca. 1800 fastboende på Læsø – glæder mig meget til at mærke roen, der er så fremherskende på øen.

Endnu lige for en god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at der er indkaldt til Generalforsamling den 31. oktober og at vores Efterårsseminar er fastsat til den 31. oktober og den 1. november 2020 på hotel Comwell i Middelfart – læs mere herom på hjemmesiden.

Pas nu godt på jer selv og hinanden og husk så at følge med på foreningens hjemmeside, der sker jo fortsat en masse.

På bestyrelsen vegne

Jens Christian Christensen

formand