Hej derude hos alle jer, der (som vi) lider under de forbud, der hersker for os alle i akupunktur-kredse.

Blot for at fjerne enhver tvivl, så er vi fortsat underlagt et forbud, senest hørt varer det i hvert tilfælde indtil og med den 10. maj! Dette forbud er vigtigt at overholde, hvorfor denne meddelelse ud til jer alle!

–  Desværre var der en, der ikke kunne “dy sig” og holdt åbent igår – han er nu blevet opsøgt af politiet og medierne er på jagt – de “lugter” spændende nyt! – Det viser sig imidlertid, at der er en patient, der er blevet henvist af en sygeplejerske til denne akupunktør (han er ikke medlem hos Danske Akupunktører)?

Blot så det ikke kan misforståes, så skal vi i Danske Akupunktører fortsat holde lukket! Dette skal vi indtil der bliver åbnet op fra regeringens side – hvornår det bliver og om det overhovedet sker før den 10. maj, ja det står i dag hen i det uvisse! Så altså indtil videre – alle holder lukket ind til og med den 10. maj!

Håber alle har forstået alvoren og er med. Husk at ved at stå sammen, er  vi stærke og så sender vi de rigtige signaler til SSP og til sundhedsministeren!

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden.

På bestyrelsens vegne,

Jens Christian Christensen

Formand