I fortsættelse af seneste udsendelse omkring COVID 19 bliver vi  desværre nødt til at informere jer om, at vi ikke ser os  i stand til at gennemføre Forårsseminaret og vores Generalforsamling  den 18. og 19. april på grund af den “trussel”, der hænger over hovedet på os alle og hvor vi alle er forpligtiget til at udvise samfundssind og respekt for hinanden.

Derfor har vi besluttet os for at aflyse/flytte vores Forårsseminar og vores Generalforsamling til en gang senere hen på året til et tidspunkt, hvor alt ikke er så kaotisk og hvor vi med en vis sandsynlighed er kommet over vores alle sammens “trussel”, nemlig COVID 19 !

 

 

 

– Dette hører ind under “Force majeure” – altså en situation, vi ikke selv er herre over!

Sundhedsminister Magnus Heunicke var ude i pressen i går og gav alle danskerne en opsang om corona-smitte –  og med god grund iflg. pressen og de seneste udmeldinger omkring udviklingen af smitten – så alt i alt har vi ikke kunne se os ud af at afholde Forårsseminaret og Generalforsamlingen på nuværende tidspunkt, såfremt vi samtidig  skal udvise samfundssind og lytte til regeringens anbefalinger.

Vi vil senere vende tilbage omkring hvordan og hvornår, vi så kan afholde vores Generalforsamling og vores Forårsseminar! 

Kan I nu alle have en god dag og pas godt på jer selv!

 

På bestyrelsens vegne

 

Jens Christian Christensen

Formand