Vi i bestyrelsen for Danske Akupunktører har, som alle andre, nøje fulgt med i udviklingen af COVID 19!

Statsministeren udtalte jo i aftes den 11. marts på fjernsyn, at vi alle skulle stå sammen om at løse dette store problem, nemlig ved at holde afstand til hinanden! I den forbindelse meddelte hun også, at regeringen anbefalede at alle indendørs arrangementer på over 100 mennesker ikke længere var ønskeligt! Så i den context overvejer vi i bestyrelsen nøje, hvad vi skal og bør gøre med hensyn til vores Forårsseminar og GF. Vi har besluttet os for at at følge udviklingen meget nøje weekenden over og vil på mandag, den 16. marts tage endelig stillling til dette, nemlig om vi skal udsætte GF 0g Forårsseminaret eller ej.

Udover Forårsseminaret og vores GF, så stiller spørgsmålet sig jo ganske naturligt – hvad gør vi i dagligdagen på hver vores klinik? Her har vi snakket meget om, om vi kan gå ind og anbefale vore medlemmer, at de skal holde lukket de næste 14 dage eller ej? Det er jo et meget svært spørgsmål, der virkelig kræver omtanke og indfølelse! – Når man i dagligdagen behandler patienter  er det jo fordi vi ved, at vi gør en forskel for det enkelte menneske, der har det svært – så ja, det er et kæmpe stort problem -så HVAD GØR VI?

Vi vil anbefale, at hvert enkelt medlem nøje føler efter, hvad man selv syntes er det bedste, både for sig selv og patienterne med stor hensyntagen til, at vi skal passe rigtig godt på os selv og ikke mindst skal vi være med til at stoppe spredningen af COVID 19! – Løsningen kunne jo være, at vi kun tager de AKUTTE patienter ind og derudover holder “lav profil” i den næste periode, – me vigtigst for os er, at I lytter til jer selv og passer rigtig godt på jer selv!

Der kommer en endelig udmelding på mandag med hensyn til Forårsseminaret og GF, så indtil da bedes I alle passe rigtig godt på jer selv og hinanden.

På bestyrelsens vegne

Jens Christian Christensen

Formand