Nu er der snart Efterårsseminar og vi i Danske Akupunktørers bestyrelse glæder os rigtig meget til at se og være sammen med jer alle sammen på hotel Camwell i Middelfart lørdag den 26. oktober!

Som I måske husker, ja så blev vi på vor Generalforsamling i april i år enige om, at vi skulle lade udarbejde et 1/2-års regnskab, der efterfølgende skulle fremlægges på vor Efterårsseminar 2019! Men det gør det lidt svært, ja umuligt at fremlægge her, da der jo i forbindelse med Efterårsseminaret  også er  tilmeldte, der jo ikke er medlemmer af Danske Akupunktører, hvilket vi selvfølgelige hilser velkomment,  –  men som så gør det umuligt at offentligegøre 1/2 års regnskabet her (det er jo kun for medlemmer)? Så vi har istedet valgt at lægge det ud på vores hjemmeside, så alle medlemmer her kan gå ind og se regnsskabet!

Hvor kan du så finde det? – Man skal logge ind på sin egen side, gå ind på ” mine downloads” – her finder du så et billede af en lommeregner og  teksten “regnskaber” – her ligger det nye 1/2 års regnskab, gældende fra den 01.01.2019 til og med den 30.06.2019. Skulle du have spørgsmål til regnskabet, ja så er du altid velkommen til at kontakte formanden for besvarelse af mulige spørgsmål!

Håber på denne måde at alle går ind og ser regnskabet og i fred og ro kan sidde og studere dette.

Vi ser frem til, at vi kan få et udbytterig dag på hotel Comwell sammenflettet med godt kollegialt samvær!

Vi ses!

Bestyrelsen