Kære alle DA medlemmer.

Som i sikkert har bemærket har der været en del udfordring med betalingen af kontigent.

Dette skyldes at der i det program, som skal trække kontigentet ikke har virket optimalt, og derfor ikke har kunne trække Jeres kontigent betaling korrekt.

Derfor har vi i IT udviklet et nyt kontigent system, som både virker bedre for Jer som medlemmer såvel som for bestyrelsen.

Grundet denne nye udvikling har en del af jer modtaget email ang. betalinger og udløb af medlemsskab, det er selvfølgelig beklageligt at dette sker og vi herfra undskylder denne ulejlighed. Dette er på ingen måde bestyrelsens skyld, men ligger hos udviklingsafdelingens skyld.

Vejledning til betaling:

Når I som medlem skal betale Jeres kontigent, skal i nu gå ind under Jeres min konto, her under vil I finde informationer om Jer, herunder Faktura. Hvis I ser under Status vil i kunne se og betale Jeres medlemsskab. Hvis Jeres Status står som aktiv så har i betalt jeres medlemsskab. Skulle den så som faktureret, så er fakturaen send men ikke betalt endnu. For at betale den skal i klikke på faktura nummeret der står til venstre for status eksempel (MS-217). Herfra åbnes et nyt vindue hvor der vises en oversigt samt en knap i bunden, der hedder: “Betal her”. Her kan du betale dit medlemsskab. En vigtig ting er at i husker at bede systemet om at gemme dine betalingsoplysninger, da dette er med til kunne trække din kontigent automatisk næste gang. I kan ganske roligt gøre dette. Hverken bestyrelsen eller IT afdelingen kan se oplysningerne af jeres betalingskort. Det eneste der vil fremgå er de sidste 4 cifre af Jeres betalingskort, hverken udløbsdato, CVC nummer eller det fulde kort nummer.

Udskrivning af faktura er desværre ikke udviklet endnu, men vi arbejder på sagen. Man kan dog udskrive ved at åbne sin faktura, ved at trykke på sit faktura nummer, højre klikke på siden og trykke print.

Klinik på kort:

Der har været et mindre problem grundet en opdatering af kortet, hvilket har gjort at man ikke har kunne indtaste sine oplysninger fra Jeres eget kontrolpanel. Dette problem er nu løs og virker som det skal. Den seneste opdatering, har sat en stopper for at disse problemer igen skulle ske.

Skulle der opstå et uforudsigeligt problem, er i som medlem mere en velkommen til at kontakte mig på enten telefon: 28440607 eller pr. mail: [email protected]

De bedste hilsner fra

Mike Ramsing CEO

Mind of Media IvS