Julen 2018

                                                 Bestyrelsen ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår! 

Det har været et indholdsrigt år med en lang række udfordringer for såvel branchen som for den enkelte akupunktør, hvilket I alle vil komme til at høre meget mere om under formandens beretning på vores Generalforsamling, der løber af stablen i begyndelsen af april, nærmere bestemt den 6. april 2019 og det kommer til at foregå på hotel Comwell i Middelfart!

Denne julehilsen er mere en hilsen fra bestyrelsen til jer og jeres familier med ønsket om, at I alle må få en fantastisk jul og er godt nytår! – Vigtigt her er det at huske på, at vi alle skal nyde det, at vi alle skal “sænke paraderne” og bare være i nuet og være åben overfor det, der måtte komme – at lytte til hinanden og ikke minst være nærværende i nuet!

Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke hver enkelt for en solid opbakning i det arbejde, der bliver lagt for dagen i bestyrelsen og jeg personligt vil gerne benytte lejligheden her til at takke hvert enkelt bestyrelsesmedlem for en meget stor indsats og for at være såvel proaktiv som handlingsorienteret – I har gjort en fantastisk indsats og I er med til at gøre en forskel “TAK FOR DET”

Lige en gang til, vi vil se frem til at kunne byde jer alle velkommen til et meget spændende Forårsseminar, der løber af stablen den 6. og 7. april 2019, hvor der er en lang række rigtig spændende foredrag/kurser og til en rigtig god Generalforsamling (husk at såfremt du deltager i hele seminaret incl. Generalforsamlingen, ja så vil du kunne “optjene” 12 RAB-point!

Nu ikke mere promovering af Forårsseminaret – Kan I alle have en rigtig god jul med hvad dertil hører.

Pa bestyrelsens vegne

Jens Christian Christensen

Formand – Danske Akupunktører