Vi er på med vores nye hjemmeside og den er god!

Vi er alle bare så glade for, at det nu endelig er lykkedes (der har været rigtig mange forhindringer – nu skal indholdet bare finpudses og opdateres, så kører vi!

Vi i bestyrelsen håber at den nye hjemmeside er med til at gøre det endnu mere spændende at være en del af

 

Danske Akupunktører!

 

Og vi håber at I alle vil bruge denne side med stor entusiasme, for det er nu en gang sådan, at jo mere vi kan og vil kommunikere med hinanden, jo større udbytte får alle!

 

Søndagens store samtaleemne,

 

JyllandsPostens indlæg omkring  Livsfarlig Akupunktur

 

 har fået alle op af stolene! PA har været i JyllandsPosten med et indlæg (det er jo også et af deres ), Henrik Reinholdt (PA´s formand) har været på TV2 kl 12.00 i går søndag.

Vi i DA har gjort følgende tiltag i den forbindelse.

  1. Vi har lagt en video ud på vores facebook side
  2. Jens Christian Christensen har været på tv2News kl 16.00

Derudover har vi haft en stor kommunikation med forskellige facebook venner hele dagen i går!

Alt i alt må det siges at have været en ret så intens dag i går!

Når dette er sagt, så må vi påpege, at det fra vores side ikke er et spørgsmål om at angribe PA (da det nu desværre var et af deres medlemmer), men mere et spørgsmål om at ”redde” akupunkturen og det omdømme, vi alle skal værne højt om!

 

Med hensyn til sammenlægning af de 2 foreninger, har vi afholdt møde med vores advokat om mulighederne og kan meddele, at det rent faktisk

er muligt at sammenlægge disse 2, hvorfor vi har inviteret PA til endnu et møde omkring sagen – har dog i skrivende stund endnu ikke fået nogen tilbagemelding!

Alt taget i betragtning er vi ved godt mod og ser fremtiden i møde med stor begejstring, ikke mindst fordi vi er en god forening og fordi vi har muligheder for at være med til at påvirke fremtiden til fordel for Akupunkturen

Kan I nu alle have en fantastisk dag

 

På  bestyrelsen vegne

 

Jens Christian Christensen